Digital körjournal

Digital körjournal effektiviserar din vardag och ger dig all data som behövs på alla dina enheter.

Minska stressen, använd gratis digital körjournal från Autolog.se.

Prova gratis vår professionella körjournal i 60 dagar

Digital körjournal

Digital körjournal gps

Det finns många sätt att uppnå en effektivare arbetsdag på. Ett sätt är genom att organisera och strukturera arbetsuppgifterna bättre, minska på tidstjuvarna och reducera administrativt arbete genom smidiga verktyg. Använd dig av en digital körjournal gps som automatiskt loggar alla dina körsträckor och som du kan nå på alla dina digitala enheter när de är uppkopplade mot WiFi. Med inbyggd gps-funktion råder det aldrig några tvivel om hur långa dina körsträckor är, allt räknas ut med hjälp av kartfunktionen.

 

Skapa förändring med gratis digital körjournal

Alla företag står inför dilemmat att emellanåt behöva effektivisera sina arbetsuppgifter, och då även leta upp vad de olika arbetsmomenten kostar i arbetstid. Används tjänstebil i företaget? Att köra i tjänsten medför att körsträckor måste loggas och rapporteras. Om du fortfarande tillhör skaran som loggar körsträckor manuellt, kan du lägga detta arbetsmoment bakom dig. Den digitala eran är här för att stanna och underlättar redan många människors vardag. Det här är de positiva effekterna av en digital körjournal gratis:

 • Du kan prova konceptet utan kostnad under en provperiod.
 • Körjournalen kan separera privata körsträckor från arbetsrelaterade.
 • Exakt datum, tid och avstånd registreras.
 • Enkelt att administrera; plugga in den i bilen, och sen är du igång!

 

Bokföring av körjournaler tillhör ibland de arbetsmoment som läggs på hög eftersom annat viktigt kommer emellan. Nu kan du friskriva dig från att komma ihåg vilka bilresor du gjort i tjänsten och istället låta den digitala körjournalen göra jobbet. Autolog.se ger dig bra priser på denna tjänst och det bästa priset är en gratis testperiod. Kontakta oss redan idag för mer information

 

Körjournal digital för alla

Miljörapporterna duggar tätt om att vi snart måste göra någonting för att minska på koldioxidutsläppen. Många bilägare känner sig träffade av detta men många kan inte, av praktiska skäl, vara utan bil för att få ihop vardagspusslet. Har du funderat på att dela på bilen? Med en körjournal digital blir det lättare att disponera en bil mellan flera användare och enkelt hålla koll på vilka körsträckor som görs. För dig som använder din privata bil i tjänsten har stora fördelar med att använda dig av en automatiserad körjournal. Här är några vinster:

 • Skriv ut eller mejla pdf-rapporter över dina körsträckor till kunder och/eller revisor.
 • Skapa dig en överblick över milersättningen som du har rätt till.
 • Använd kördata som en del av underlaget när du planerar ditt företags verksamhet.
 • Reducera arbetsuppgifter med hjälp av digitala hjälpmedel.

 

Gör ditt bilår grönt

Den digitala tidsåldern som vi lever i underlättar på många sätt och är framförallt ett bra val när det gäller miljön. Med digitaliserade verktyg går det att reducera mängden papper och på så sätt göra något bra för miljön. Enskilda näringsidkare och företag av varierad storlek vinner snabbt på att installera en digital körjournal i bilen. Tidsvinster, smarta pdf-rapporter, användarvänligt är några faktorer som bör vara en självklarhet för alla företagare att prioritera. Lär mer om våra paketpriser här.

 

Lösningen sitter vi på – Ring oss idag!

Ta tillfället i akt och låt någon annan sköta tråkiga arbetsuppgifter. Ring eller mejla oss på Autolog.se så hjälper vi dig med en paketlösning som är precis rätt för dina och ditt företags körvanor. Tveka inte. Vi finns på telefon 010-202 26 22 och info@autolog.se

Så fungerar det

Autolog körjournal är ansluten till ODB-porten under instrumentpanelen. Så snart den blinkar, börjar Autolog registrera dina rutter och din körjournal. Så lätt är det.

Efter körningen genererar Autolog dina rutter och den automatiska körjournalen. Autologs auto-klassificering sätter “privat” eller “tjänst” på alla dina rutter för dig, så du behöver bara bekräfta, om allt stämmer med dina förväntningar.

Du kan installera Autolog på få sekunder. Du ska endast sätta den in i OBD-porten under instrumentpanelen.

Autolog registrerar dina kilometrar, var du än kör. Du kan använda Autologs app till att godkänna din körjournal.

Du behöver inte bekymra dig om att komma ihåg alla dina rutter. Autolog gör det hela för dig – helt auto-magiskt!

Automatisk loggning av rutterna

Du skall aldrig mer behöva bekymra dig om din körjournal. Autolog ser till att alla dina rutter blir automatiskt loggade. Dina körda kilometrar kommer aldrig någonsin mer förlora den skattefria milersättningen.

Den elektroniska körjournalen kommer med en hårdvara, som du sätter in i bilens OBD-port. Det är denna hårdvara, som registrerar alla dina rutter via GPRS. Utan att röra ett finger, så garanteras du, att alla dina rutter blir loggade.

Därefter registrerar du dig in i systemet, och så är du klar att köra. Plug ‘n’ Drive, kallar vi det.

Tillhörande Körjournal App

Tillsammans med din Autolog följer det självklart med en gratis elektronisk körjournal app. Du laddar ner den från din Play Butik (Ecofleet mobile). Så du är klar till att granska och redigera dina rutter när och var, det passar dig. Den fungerar självklart till alla typer av IOS och Android enheter. Genom vår körjournal app eller direkt i systemet kan du klara av din körjournal med få klick.

 • Först markerar du rutterna som privata eller tjänster resor.
 • Därefter godkänner du, om det stämmer genom att markera dem som utförda.
 • Så är din kör redovisning redan klar.

Därefter kan du skriva det ut eller skicka det till din revisor eller bokhållare på arbetet. Så enkelt är det.

Uppdelning av privata och tjänsteresor

I en körjournal måste det framgå vilka resor som är privata och vilka som är i tjänst. När så detta är uppdelat så kan körjournalen leva upp till Skatteverkets regler.

Du kan välja om dina körningar är privata eller i tjänst med vår körjournal-app eller direkt in i systemet. Du kan också slå ihop resorna, tex. om du hade gjort ett stopp under din körning och gärna vill ha, att resan inte ser ut som 2 utan som 1. När du är nöjd med din elektroniska körjournal, markerar du dem som utförda. Så är den klar att skrivas ut eller skickas iväg.

Automatiska satser och skatterapporter

Autolog körjournal är alltid uppdaterad med dem nyaste milersättningssatser från Skatteverket. Alla länder är anpassade till dem lokala milersättningssatser och de lokala skattereglerna. På så sätt är din körjournal för dig, så enkelt som möjligt att använda.

Din Autolog körjournal kommer dessutom med en färdig skattrapport, som du kan få automatiskt skickat in till din e-post. Du kan få systemet att skicka påminnelser ett par dagar innan, milersättningen skal överlämnas. Så du kan nu klargöra de senaste körningarna i god tid. Rapporten skal bara skrivas ut och sparas i din bokföring eller kan den skickas vidare till den relevanta mottagaren.

Ändring av rutter och manuella rutter

När man för en körjournal, har man ofta behov att redigera eller ändra sina rutter, som systemet har skapat. Det kan vara att du vill radera ett stopp vid bensinmacken eller att ändra en rutt, där man hade något privat ärende emellan.

I Autolog körjournal kan man lätt fläta ihop eller dela på sina rutter. Man kan manuellt skapa sina rutter och ändra på dem loggade rutter, så den passar med det, man har kommit överens om. Alltihopa dokumenterat, så man fortfarande kan se, hur den ursprunglig resa såg ut.

Prova gratis vår professionella körjournal i 60 dagar

Pin It on Pinterest