Elektronisk körjournal

Elektronisk körjournal underlättar för företag som vill jobba effektivt.

Prova vår körjournal och upplev skillnaden. Autolog underlättar din vardag. 

Prova vår professionella körjournal i dag

Elektronisk körjournal förenklar dina resor

Logga din körning i elektronisk körjournal app

Är du också oroligt för att du ska missa att logga en eller flera av dina körsträckor? Med elektronisk körjournal app har du tillgång till din körjournal vart du än är. Ladda ner en elektronisk körjournal gratis och se hur mycket den kan förenkla ditt liv:

 • Du behöver inte mer logga dina körsträckor manuellt med penna och papper.
 • Du får en tydlig överblick över alla dina körsträckor.
 • Du kan logga dina körsträckor direkt i din smartphone eller din dator.
 • Användarvänligt verktyg som förenklar din vardag som företagare.

Ha koll på Skatteverkets rekommendationer

Att använda sin bil i tjänsten, antingen du är enskild näringsidkare eller har ett företag med anställda, så finns det rekommendationer från Skatteverket som är bra att luta sig mot när det gäller körjournaler. Företagets bokföring kan kompletteras med en körjournal och här är det viktigt att du tänker på följande:

 • Redovisar alla körsträckor.
 • Redovisar fordonets mätarställning visa resans börja samt slut.
 • Redovisar fordonets mätarställning vid årets början samt vid årets slut.
 • Redovisar bränsleutgifter samt om du använt bilen i privat regi och därmed måste reducera drivmedelsförmånen.

För att underlätta efterarbete är det en bra rutin att uppdatera körjournalen efter varje körsträcka.

Många fördelar med elektronisk körjournal test 

Nya rutiner kan ibland verka skrämmande och rent av onödiga så därför får du nu möjlighet att ladda ner en elektronisk körjournal gratis. Upplev alla bekvämligheter och se vad körjournalen kan göra för dig. Du får tydliga rapporter i PDF och Excel, passar ihop med alla dina enheter oavsett om du använder IOS eller Android, PC eller Mac, GPS-funktion som registrerar din körning, lokala skatteregler samt mycket mer. Prova du också att hämta hem elektronisk körjournal test och tillsammans med dina medarbetare kan du utvärdera hur körjournalen underlättar för er.

Som företagsansvarig får du en fantastisk överblick över alla bilar som används i tjänsten och du kan planera så att bilarna används optimalt. Elektronisk körjournal app passar moderna företag som ser tidsbesparande uppgifter som ett led i att underlätta för de anställda. Som enskild företagare behöver du all tid du kan få till din verksamhet och då underlättar verkligen en elektronisk körjournal.

Gör Autolog till en del av ditt företag och ladda hem en elektronisk körjournal redan idag!

Hör av dig till oss

Tveka inte att effektivisera din verksamhet. Kontakta Autolog redan idag genom att ringa +46 709-842 689 eller skicka ett mejl till e-postadressen info@autolog.se.

Så fungerar det

Autolog körjournal är ansluten till ODB-porten under instrumentpanelen. Så snart den blinkar, börjar Autolog registrera dina rutter och din körjournal. Så lätt är det.

Efter körningen genererar Autolog dina rutter och den automatiska körjournalen. Autologs auto-klassificering sätter “privat” eller “tjänst” på alla dina rutter för dig, så du behöver bara bekräfta, om allt stämmer med dina förväntningar.

Du kan installera Autolog på få sekunder. Du ska endast sätta den in i OBD-porten under instrumentpanelen.

Autolog registrerar dina kilometrar, var du än kör. Du kan använda Autologs app till att godkänna din körjournal.

Du behöver inte bekymra dig om att komma ihåg alla dina rutter. Autolog gör det hela för dig – helt auto-magiskt!

Automatisk loggning av rutterna

Du skall aldrig mer behöva bekymra dig om din körjournal. Autolog ser till att alla dina rutter blir automatiskt loggade. Dina körda kilometrar kommer aldrig någonsin mer förlora den skattefria milersättningen.

Den elektroniska körjournalen kommer med en hårdvara, som du sätter in i bilens OBD-port. Det är denna hårdvara, som registrerar alla dina rutter via GPRS. Utan att röra ett finger, så garanteras du, att alla dina rutter blir loggade.

Därefter registrerar du dig in i systemet, och så är du klar att köra. Plug ‘n’ Drive, kallar vi det.

Tillhörande Körjournal App

Tillsammans med din Autolog följer det självklart med en gratis elektronisk körjournal app. Du laddar ner den från din Play Butik (Ecofleet mobile). Så du är klar till att granska och redigera dina rutter när och var, det passar dig. Den fungerar självklart till alla typer av IOS och Android enheter. Genom vår körjournal app eller direkt i systemet kan du klara av din körjournal med få klick.

 • Först markerar du rutterna som privata eller tjänster resor.
 • Därefter godkänner du, om det stämmer genom att markera dem som utförda.
 • Så är din kör redovisning redan klar.

Därefter kan du skriva det ut eller skicka det till din revisor eller bokhållare på arbetet. Så enkelt är det.

Uppdelning av privata och tjänsteresor

I en körjournal måste det framgå vilka resor som är privata och vilka som är i tjänst. När så detta är uppdelat så kan körjournalen leva upp till Skatteverkets regler.

Du kan välja om dina körningar är privata eller i tjänst med vår körjournal-app eller direkt in i systemet. Du kan också slå ihop resorna, tex. om du hade gjort ett stopp under din körning och gärna vill ha, att resan inte ser ut som 2 utan som 1. När du är nöjd med din elektroniska körjournal, markerar du dem som utförda. Så är den klar att skrivas ut eller skickas iväg.

Automatiska satser och skatterapporter

Autolog körjournal är alltid uppdaterad med dem nyaste milersättningssatser från Skatteverket. Alla länder är anpassade till dem lokala milersättningssatser och de lokala skattereglerna. På så sätt är din körjournal för dig, så enkelt som möjligt att använda.

Din Autolog körjournal kommer dessutom med en färdig skattrapport, som du kan få automatiskt skickat in till din e-post. Du kan få systemet att skicka påminnelser ett par dagar innan, milersättningen skal överlämnas. Så du kan nu klargöra de senaste körningarna i god tid. Rapporten skal bara skrivas ut och sparas i din bokföring eller kan den skickas vidare till den relevanta mottagaren.

Ändring av rutter och manuella rutter

När man för en körjournal, har man ofta behov att redigera eller ändra sina rutter, som systemet har skapat. Det kan vara att du vill radera ett stopp vid bensinmacken eller att ändra en rutt, där man hade något privat ärende emellan.

I Autolog körjournal kan man lätt fläta ihop eller dela på sina rutter. Man kan manuellt skapa sina rutter och ändra på dem loggade rutter, så den passar med det, man har kommit överens om. Alltihopa dokumenterat, så man fortfarande kan se, hur den ursprunglig resa såg ut.

Prova vår professionella körjournal i dag

Pin It on Pinterest