Körjournal app

Få din körning spårad och undgå allt för onödigt besvär med administreringen av milersättning.

Prova vår professionella körjournal i dag

Körjournal app

Få din körning spårad och undgå allt för onödigt besvär med administreringen av milersättning.

Med en GPS-tracker från Autolog installerad i bilen kan du lätt och enkelt spåra din egen. På så sätt undviker du behovet av att manuellt beräkna din körning, när du måste lämna in din milersättning till din arbetsgivare och till Skatteverket.

Autologs GPS-enhet kan enkelt installeras i bilen under instrumentbrädan och därefter ladda ner vår körjournal app, där du kan följa med dina rutter och de antal körda kilometer.

Se vad lätt, du själv kan koppla in din Autolog till din bil.

Fördelarna med en elektronisk körjournal app:

 • Du undviker för att anteckna din resa manuellt
 • Du kan sätta upp din körjournal med bara en klick
 • Du är säkrad att få milersättning för alla körda kilometer.
 • Du är säkrad ift. överensstämmelse med Skattens regler för milersättning

Ladda ner din körjounal app gratis

Körjournal appen kan laddas ner helt gratis och finns till alla enheter. Du kan använda dig av körjournalen oavsett du är på din dator, tablet eller din smartphone. Appen är väldigt användarvänlig, och du kan lätt navigera runt i dem olika menyer. Med en app körjournal har du en överblick på alla dina resor och får helt exakt antal km. dokumenterad.

Sveriges bästa körjournal app

Hos Autolog betjänar vi mer än 70 000 användare med en app-baserad körjournal lösning. På så sätt vågar vi därför säga att vi kan erbjuda Sveriges bästa körjournal app.

Vår vision är att göra registreringen av dina enheter så lätt som möjligt, så vår app bygger också på en intuitiv design, som alla kan navigera runt i. Dessutom uppdateras appen löpande gratis med ny och förbättrad funktionalitet.

Du ska heller inte oroa dig för om att all data skulle förloras, eftersom GPS-enheten sparar all din spårning automatiskt på vår server och gör alltid en back-up.

Läs mer om de olika paketavtalen här.

En körjournal app är lämplig bland annat till:

 • Privatpersoner, som önskar att hålla reda på sina km
 • Självständiga körande säljare
 • Större och mindre företag, där dem anställda ofta har arbetsrelaterade körning
 • Större organisationer, som har behov för en enkel administrativt sätt att registrera och godkänna körjournaler

Aldrig har det varit lättare att lämna in sin milersättning

Autolog tar stor hänsyn till alla gällande skatteregler och uppdateras årligen med Skattens senaste satser för körjournal. Med en GPS-enhet från Autolog, får du till och med tillgång till helt färdiga PDF- och Excel-rapporter om din körning, som är färdiga med att skriva ut eller skickas in direkt till är redo att skrivas ut eller skickas direkt till bokföring.

Vill du också som de andra 80.000 lägga din tid på annat än på körredovisning? Försök Autolog i dagoch upplev hur lätt det är.

Har du frågor angående vår körjournal app, paketlösning eller något helt tredje, är du välkommen till att kontakta oss på tlf. +46 709-842 689. Du kan också skriva till oss, genom att fylla in vår online formulär här.

Så fungerar det

Autolog körjournal är ansluten till ODB-porten under instrumentpanelen. Så snart den blinkar, börjar Autolog registrera dina rutter och din körjournal. Så lätt är det.

Efter körningen genererar Autolog dina rutter och den automatiska körjournalen. Autologs auto-klassificering sätter “privat” eller “tjänst” på alla dina rutter för dig, så du behöver bara bekräfta, om allt stämmer med dina förväntningar.

Du kan installera Autolog på få sekunder. Du ska endast sätta den in i OBD-porten under instrumentpanelen.

Autolog registrerar dina kilometrar, var du än kör. Du kan använda Autologs app till att godkänna din körjournal.

Du behöver inte bekymra dig om att komma ihåg alla dina rutter. Autolog gör det hela för dig – helt auto-magiskt!

Automatisk loggning av rutterna

Du skall aldrig mer behöva bekymra dig om din körjournal. Autolog ser till att alla dina rutter blir automatiskt loggade. Dina körda kilometrar kommer aldrig någonsin mer förlora den skattefria milersättningen.

Den elektroniska körjournalen kommer med en hårdvara, som du sätter in i bilens OBD-port. Det är denna hårdvara, som registrerar alla dina rutter via GPRS. Utan att röra ett finger, så garanteras du, att alla dina rutter blir loggade.

Därefter registrerar du dig in i systemet, och så är du klar att köra. Plug ‘n’ Drive, kallar vi det.

Tillhörande Körjournal App

Tillsammans med din Autolog följer det självklart med en gratis elektronisk körjournal app. Du laddar ner den från din Play Butik (Ecofleet mobile). Så du är klar till att granska och redigera dina rutter när och var, det passar dig. Den fungerar självklart till alla typer av IOS och Android enheter. Genom vår körjournal app eller direkt i systemet kan du klara av din körjournal med få klick.

 • Först markerar du rutterna som privata eller tjänster resor.
 • Därefter godkänner du, om det stämmer genom att markera dem som utförda.
 • Så är din kör redovisning redan klar.

Därefter kan du skriva det ut eller skicka det till din revisor eller bokhållare på arbetet. Så enkelt är det.

Uppdelning av privata och tjänsteresor

I en körjournal måste det framgå vilka resor som är privata och vilka som är i tjänst. När så detta är uppdelat så kan körjournalen leva upp till Skatteverkets regler.

Du kan välja om dina körningar är privata eller i tjänst med vår körjournal-app eller direkt in i systemet. Du kan också slå ihop resorna, tex. om du hade gjort ett stopp under din körning och gärna vill ha, att resan inte ser ut som 2 utan som 1. När du är nöjd med din elektroniska körjournal, markerar du dem som utförda. Så är den klar att skrivas ut eller skickas iväg.

Automatiska satser och skatterapporter

Autolog körjournal är alltid uppdaterad med dem nyaste milersättningssatser från Skatteverket. Alla länder är anpassade till dem lokala milersättningssatser och de lokala skattereglerna. På så sätt är din körjournal för dig, så enkelt som möjligt att använda.

Din Autolog körjournal kommer dessutom med en färdig skattrapport, som du kan få automatiskt skickat in till din e-post. Du kan få systemet att skicka påminnelser ett par dagar innan, milersättningen skal överlämnas. Så du kan nu klargöra de senaste körningarna i god tid. Rapporten skal bara skrivas ut och sparas i din bokföring eller kan den skickas vidare till den relevanta mottagaren.

Ändring av rutter och manuella rutter

När man för en körjournal, har man ofta behov att redigera eller ändra sina rutter, som systemet har skapat. Det kan vara att du vill radera ett stopp vid bensinmacken eller att ändra en rutt, där man hade något privat ärende emellan.

I Autolog körjournal kan man lätt fläta ihop eller dela på sina rutter. Man kan manuellt skapa sina rutter och ändra på dem loggade rutter, så den passar med det, man har kommit överens om. Alltihopa dokumenterat, så man fortfarande kan se, hur den ursprunglig resa såg ut.

Prova vår professionella körjournal i dag

Pin It on Pinterest