Körjournal pdf

Körjournal pdf ger dig ett smidigt format för dina körsträckor.

Lätt att bifoga i e-post.

Praktisk mall från Autolog.se för dig som behöver elektronisk körjournal.

Prova vår professionella körjournal i dag

Körjournal pdf

Körjournal mall pdf

När du kör mycket i tjänsten kan du underlätta för dig själv genom att använda dig av en elektronisk körjournal. På så sätt har du full koll på dina körsträckor, både hur långa de har varit och även när de genomfördes. Att använda manuella körjournaler fungerar också men när du väl har provat en elektronisk körjournal kommer du inte att byta tillbaka. Fördelarna väger över från att du pluggar in enheten i din bil. Med ett enkelt verktyg kan du dessutom, när som helst, och från vilken enhet som helst, skriva ut körjournal gratis pdf och bifoga till din bokföring eller lämna som underlag till din chef.

Effektivisera med gratis körjournal pdf

Dygnet har som bekant endast 24 timmar och för att inte lasta på sig massor med administrativ övertid i form av fylla i och sammanställa körjournaler finns det smidig hjälp att få. En gratis körjournal pdf är ett enkelt verktyg där du som företagare får en bra överblick på körsträckor som gjorts i tjänsten och som dessutom kan komma åt det smidiga pdf-formatet vart du än befinner dig i världen. Det finns många fördelar med att satsa på effektivisering som inte kostar särskilt mycket i pengar men som ger en tidsvinst redan från start. Här är några fördelar:

 • Du kan gps-lokalisera dina körsträckor.
 • Det behöver inte uppstå tvivel om när körsträckorna genomfördes.
 • Pdf-format är ett gångbart format inom redovisning.
 • Inga förkunskaper behövs – programmet sköter allt automatiskt efter att du pluggat in det.

 

Oavsett om du använder dedikerad tjänstebil eller om du använder din privata bil i tjänsten är en elektronisk körjournal ett verktyg som kommer att göra stor skillnad i din vardag. Börja din resa mot mindre administrativ tid genom en gratis testperiod från Autolog.se.
Du hittar mer information här!

Bra överblick ger mindre stress

Att förvara kvitton och resejournaler lite varstans bidrar snabbt till att det blir oreda bland pappren och det är dessutom svårt att få en samlad bild ifall du plötsligt behöver en detaljerad bild av alla genomförda körsträckor för de senaste 14 dagarna. Med enkla knapptryck kan du från din mobil, dator eller surfplatta ladda ner din körjournal i pdf-format och granska denna i lugn och ro. Det finns många fördelar med att plugga in en elektronisk körjournal i ditt fordon:

 • Du ser hur mycket du kan begära i milersättning.
 • Du kan separera privata och arbetsrelaterade körsträckor.
 • Smarta fördelar som körjournaler pdf-format är lätta att vidarebefordra med e-post.
 • All data relevant för bokföring finns förprogrammerad i körjournalen.

Snart en självklarhet för alla företag – Autolog.se bidrar med smarta lösningar i det moderna arbetslivet – vi tänker framåt!

Dela bilen med andra

Det går att vara smart på många olika sätt. Att tänka miljömedvetet är en självklarhet för många, liksom att tänka på hur det går att göra ekonomiska vinster i vardagen. Oftast går det faktiskt att ”slå två flugor i en smäll”. Ta reda på vad du kan göra för smarta vinster. Att dela på bilar, kollegor emellan, är ett sätt att hålla kostnaderna nere, liksom att ibland undvika fysiska möten och istället ta videosamtal. Ibland är det inte en möjlighet att sköta företaget enbart ”på nätet”, men då kan du istället sköta de administrativa delarna digitalt. Att komma bort från pappersjournaler är ett miljösmart drag och som företagare vinner du alltid på att ligga i framkant, både vad det gäller din nisch som företag men också med strategier som bidrar till mindre klimatpåverkan och bättre ekonomi.  

Vi har lösningen – hör av dig

Körjournal mall pdf är framtiden och ett mycket användarvänligt sätt att arbeta på. Förprogrammerade landspecifika data och parametrar finns i körjournalen och det enda du behöver göra är att slå på enheten så sköter sig resten själv. Vi vill gärna berätta mer om våra erbjudanden. Hör av dig till oss på Autolog.se på telefon +46 709-842 689 eller skicka e-post till info@autolog.se  för mer information.

Så fungerar det

Autolog körjournal är ansluten till ODB-porten under instrumentpanelen. Så snart den blinkar, börjar Autolog registrera dina rutter och din körjournal. Så lätt är det.

Efter körningen genererar Autolog dina rutter och den automatiska körjournalen. Autologs auto-klassificering sätter “privat” eller “tjänst” på alla dina rutter för dig, så du behöver bara bekräfta, om allt stämmer med dina förväntningar.

Du kan installera Autolog på få sekunder. Du ska endast sätta den in i OBD-porten under instrumentpanelen.

Autolog registrerar dina kilometrar, var du än kör. Du kan använda Autologs app till att godkänna din körjournal.

Du behöver inte bekymra dig om att komma ihåg alla dina rutter. Autolog gör det hela för dig – helt auto-magiskt!

Automatisk loggning av rutterna

Du skall aldrig mer behöva bekymra dig om din körjournal. Autolog ser till att alla dina rutter blir automatiskt loggade. Dina körda kilometrar kommer aldrig någonsin mer förlora den skattefria milersättningen.

Den elektroniska körjournalen kommer med en hårdvara, som du sätter in i bilens OBD-port. Det är denna hårdvara, som registrerar alla dina rutter via GPRS. Utan att röra ett finger, så garanteras du, att alla dina rutter blir loggade.

Därefter registrerar du dig in i systemet, och så är du klar att köra. Plug ‘n’ Drive, kallar vi det.

Tillhörande Körjournal App

Tillsammans med din Autolog följer det självklart med en gratis elektronisk körjournal app. Du laddar ner den från din Play Butik (Ecofleet mobile). Så du är klar till att granska och redigera dina rutter när och var, det passar dig. Den fungerar självklart till alla typer av IOS och Android enheter. Genom vår körjournal app eller direkt i systemet kan du klara av din körjournal med få klick.

 • Först markerar du rutterna som privata eller tjänster resor.
 • Därefter godkänner du, om det stämmer genom att markera dem som utförda.
 • Så är din kör redovisning redan klar.

Därefter kan du skriva det ut eller skicka det till din revisor eller bokhållare på arbetet. Så enkelt är det.

Uppdelning av privata och tjänsteresor

I en körjournal måste det framgå vilka resor som är privata och vilka som är i tjänst. När så detta är uppdelat så kan körjournalen leva upp till Skatteverkets regler.

Du kan välja om dina körningar är privata eller i tjänst med vår körjournal-app eller direkt in i systemet. Du kan också slå ihop resorna, tex. om du hade gjort ett stopp under din körning och gärna vill ha, att resan inte ser ut som 2 utan som 1. När du är nöjd med din elektroniska körjournal, markerar du dem som utförda. Så är den klar att skrivas ut eller skickas iväg.

Automatiska satser och skatterapporter

Autolog körjournal är alltid uppdaterad med dem nyaste milersättningssatser från Skatteverket. Alla länder är anpassade till dem lokala milersättningssatser och de lokala skattereglerna. På så sätt är din körjournal för dig, så enkelt som möjligt att använda.

Din Autolog körjournal kommer dessutom med en färdig skattrapport, som du kan få automatiskt skickat in till din e-post. Du kan få systemet att skicka påminnelser ett par dagar innan, milersättningen skal överlämnas. Så du kan nu klargöra de senaste körningarna i god tid. Rapporten skal bara skrivas ut och sparas i din bokföring eller kan den skickas vidare till den relevanta mottagaren.

Ändring av rutter och manuella rutter

När man för en körjournal, har man ofta behov att redigera eller ändra sina rutter, som systemet har skapat. Det kan vara att du vill radera ett stopp vid bensinmacken eller att ändra en rutt, där man hade något privat ärende emellan.

I Autolog körjournal kan man lätt fläta ihop eller dela på sina rutter. Man kan manuellt skapa sina rutter och ändra på dem loggade rutter, så den passar med det, man har kommit överens om. Alltihopa dokumenterat, så man fortfarande kan se, hur den ursprunglig resa såg ut.

Prova vår professionella körjournal i dag

Pin It on Pinterest